Saturday, January 22, 2011

MAKBED 1ST GA: AKU DAN SPAGETTI TAK BOLEH DIPISAHKAN


tarikh tutup pada 14 february 2011


chill memang minat giler dengan spagetti, pasta and sewaktu dengannya. bukan nak cakap chill ini suka makanan barat sangat ke apa, cuma memang chill minat sangat. pantang kalau pergi Pizza ke mesti nak order spagetti. tapi yang paling best kalau mak yang masak. memang marvellous!!

chill kalau bab spagetti ni suka kuah dia and banyak daging kisar tu. kalau makan, memang chill kaut banyak2 daging dalam kuah tu. dah tak pandang kiri kanan dah, lantak koranglah aku tinggalkan kuah aje..hehe

kalau nak masak spagetti ni pun bukannya susah sangat. kan Chef Riz anak Chef Wan tu pernah ajar dalam tv..hehe just celurkan spagetti tu dalam air panas bagi lembut tak keras, lepas tu masukkan lah kuat spagetti jenama Prego tu. lepas tu siap untuk dimakan. memang sesuai untu aku yang tak pandai sangat masak ni..haha

chill nak tag: 

1) ruby
2) dla
3) semua readers yang baca blog ini

ok tq!!

1 comment:

  1. thank sebab join contest. suka spageti carbonara.

    ReplyDelete